top of page

Caesar 3 speelt gelijk in Lindenheuvel

Na het 3-2 verlies in Hulsberg vorige week liet Caesar 3 deze week weer punten liggen. In een zeer matige wedstrijd werd de eindstand tegen Lindeheuvel 2 1-1.

Na ongeveer 25 minuten spelen kwam Caesar op een 1-0 achterstand na een fout op het middenveld. Vlak voor rust maakte Caesar gelijk. Jeroen Lenssen schoot een voorzet van Dennis Vossen beheerst in het hoekje, 1-1.

De 2e helft was van beide kanten geen champions league voetbal. Hoogtepunt hier was de botsing van Sven Vossen met 'de tank' van Lindenheuvel. De Lindenheuvel verdediger kwam onbesuisd in met een flinke knal des hoofden tot gevolg. Na even van de wereld te zijn geweest kon Sven de wedstrijd hervatten. De stand bleef hetzelfde, 1-1.